Lära mer om sex

Jag har ju skrivit lite om sidor där man hittar läsvärt som sex och har därefter letat vidare efter bra ställen med information, men inte hittat så mycket. Ibland saknar jag faktiskt ett gammal program som hette Fräcka Fredag som drevs av Malena Ivarsson under 1980-talet. Hon hade socionomexamen från Socialhögskolan i Lund och är diplomerad sexolog från Rigshospitalet i Köpenhamn så hon visste vad hon pratade om ur akademisk synvinkel, det slår ganska högt enligt mig. Idag får man ju läsa allt möjligt på nätet av folk som man inte vet om dom kan något eller ej. Jag har en kompis som ska börja sälja lite sexleksaker på en sida som heter sexshop24.se jag ska hjälpa till att skriva lite där sen också hade jag tänkt. Tjing, tjing vi höres, nu ska jag ut i kylan för ny tittar solen fram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 2m8